INFORMÁCIÓ - Pályázók köre
Pályázatot beadhatnak a Kiírás szerint az alábbi szervezetek:

A pályázatokon a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 1. § (1) bekezdése szerinti helyi önkormányzatok, a helyi önkormányzatok társulásairól és együttműködéséről szóló 1997. CXXXV. törvény szerinti önkormányzati társulások és a települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló 2004. évi CVII. törvény szerinti többcélú kistérségi társulások vehetnek részt a döntéstől számított egy éven belül megvalósuló fejlesztéssel. Árvízvédelmi töltésen épülő kerékpárút esetében az illetékes Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (KÖVIZIG) az önkormányzatokkal azonos feltételekkel pályázhat.

Természetesen a KerTám programot használhatják a pályázó megbízásából a pályázatot kidolgozó vállalkozók is, de a program működéséből adódóan regisztrálni a pályázó adataival szükséges!
Ennek az az oka, hogy a program a továbbiakban ezeket az adatokat használja fel a pályázó azonosítójaként. Ebben az esetben a pályázatot kidolgozó vállalkozó adatait a Kapcsolattartó adatai között kell megadni, amennyiben a pályázat értékelése és lebonyolítása során is ő a téma felelőse. A pályázatok értékelői probléma, kérdés esetén ezt a személyt fogják keresni.
Jogi nyilatkozat         Adatvédelmi irányelvek         Technikai információk         Honlaptérkép         Elérhetőségek         © KKK
1024 Budapest, Lövőház u. 39. Telefon: 06-(1)-336-8241