ÚTPÉNZTÁR PÁLYÁZATOK - Kitöltési útmutató
A Pályázataim menüpont alatti adatkitöltés használatának menete

Ha valaki pályázni kíván, ahhoz regisztrálás szükséges. A regisztráció során fontos minden adat pontos kitöltése, hiszen a továbbiakban ezek az adatok (Profil) kerülnek felhasználásra. Abban az esetben, ha nem a pályázó tölti ki a pályázati anyagot (pl. megbíz egy vállalkozót), akkor is a pályázó adatait kell beírni, legfeljebb a kapcsolattartóhoz írja a saját nevét, mert a pályázat értékelői probléma esetén a kapcsolattartót keresik.
A Pályázataim menüpont alatt első alkalmazáskor természetesen nem található egy pályázat sem, ekkor az "Új pályázat" menüponttal vihető be új. Ha már került bevitelre pályázat, akkor annak főbb adatait látja és a Státusz oszlopban a pályázat helyzetéről kap tájékoztatást.
Meglévő pályázat esetén, annak bármely adatára rákattintva megjelenik az adatlapok tartalma. Az adatok kitöltéséhez segítség az Útmutatóban és az Adatlapokban található. Természetesen az adatrögzítés során nem minden adat jelenik meg, mint az adatlapon, mert a már egyszer rögzített adatokat a gép ismételten nem kéri. Amelyik mezőnél egy lefelé mutató nyíl (legördülő menü) van, ott csak az ott megjelenő lehetőségek közül lehet választani. Az adatlapok rögzítésének menetéből (MENTÉS UTÁN!) a Pályázataim gombra való kattintással lehet kilépni és visszatérni a menühöz.

A fejlécben lévő "nyomógombok" használata

>>Vissza és Továb>> gombokkal lépegetni lehet az adatlapok között.

A Pályázataim gombbal vissza lehet ugrani a pályázatok felsorolásához (Vigyázat, mentette a rögzített/javított adatokat?)

Nyomtatási előnézet alkalmas arra, hogy a rögzített adatokat az adatlapok formátumában meg lehessen nézni, valamint egyeztetni lehessen. Ez csak addig használható, amíg az utolsó lapon a Lezárás gombra rá nem lett kattintva.

A Mentés gomb segítségével rögzíteni tudjuk adatainkat a számítógépre (természetesen nem a saját gépre, hanem az internetes szerverre).
Javasoljuk laponként menteni a rögzített új vagy a javított adatokat, mert ekkor egy ellenőrzés is végrehajtódik az adatok összefüggésére. A mentést javasoljuk akkor is, amikor másik lapra lépünk át.

Az utolsó lapon lévő Lezárás gomb megnyomása után már nincs lehetőség a pályázat adatainak kezelésére, ezután az már a Pályázataim listájában más színűvé válik és rákattintva csak a kinyomtatható adatlap jelenik meg.
NAGYON FONTOS EZÉRT, HOGY A "LEZÁRÁS" GOMBOT CSAK AKKOR NYOMJÁK MEG HA A PÁLYÁZAT MINDEN ADATA MEGFELELŐ, ELLENŐRZÖTT ÉS VÉGLEGES!!
Jogi nyilatkozat         Adatvédelmi irányelvek         Technikai információk         Honlaptérkép         Elérhetőségek         © KKK
1024 Budapest, Lövőház u. 39. Telefon: 06-(1)-336-8241