FÓRUM
Programhibák
 A program használata során észlelt hibák

 #9 Kalincsák István  2008-07-24 21:54:36      
A nyomtatási képre kattintva megjelenik egy ablak: nyit vagy ment, de pdf szerepel a file nevében.Lehet, hogy ez a hiba oka. A programon belüli funkcióval nem lehet nyomtatni, de a File/Nyomtatásra kattintva végül sikerült a nyomtatás. Kalincsák István.
 #8 Kalincsák István  2008-07-24 17:35:56      
Észrevétel: Az első félévben beküldött pályázatunk sem nyitható meg és nyomtatható, amellyel pedig korábban semmi gond nem volt.
Kérem sürgős intézkedésüket. Köszönöm: Kalincsák István
 #7 Kalincsák István  2008-07-24 17:29:58      
A pályázat rögzítése során sem lehetett megnyitni a nyomtatási képet, az internetről nem letölthető felirat jelent meg. Ma elmentettük és beküldtük a 45. sz. pályázatunkat. A beküldéskor és a nyomtatáskor error hibát írt ki. A rendszer beadottnak jelzi a pályázatot, de kérem jelezzenek vissza, hogy Önök le tudták-e tölteni. Kinyomtatni és megnyitni azóta sem tudjuk. Korábbi I. féléves pályázatnál semmi gond nem volt a nyomtatással. Kérem sürgős segítségüket. Másoknál jelentkezett-e hasonló probléma? Van-e értelme egy másik pályázatunkat a KERTAM-ban elkezdeni vagy adjuk be papíron inkább? Tisztelettel: Kalincsák István osztályvezető
 #6 Kalincsák István  2008-07-23 21:41:30      
Az É1. Létesítmény adatlapon a pályaszerkezet felsorolásához nem áll elegendő karakter rendelkezésre. Kérem javítani szíveskedjenek.
Intézkedésüket köszönöm. Tisztelettel: Kalincsák István osztályvezető
 #5 kertam.hu fejlesztő  2008-05-13 10:51:47      
Tamás jóváhagyásával a következő hibák lettek javítva:

- nyomtatásban a külterület és belterület címke fel lett cserélve, így helyesen jelenik a két mező értéke

- a 8. lapon az indoklás mezők hossza 2000 karakterre lett bővítve
 #4 SzTadmin  2008-05-13 09:26:26      
A hibákat regisztráltuk, javíttatjuk.
A pályázat megnevezését és leírását, kérjük a meglévő helyre rövidíteni, kérjük gondoljanak arra, hogy a pályázatokról nagyszámú listát készítünk és nem kívánjuk a terjedelmes szövegeket sokszor megismételni.
A szöveges részt növeljük, de kérjük próbálják meg röviden leírni, mert a Bíráló Bizottságok számára nem tudunk hosszú szövegeket ismertetni.
Kérjük, hogy a információkat röviden, csak felsorolásszerűen írják be.
 #3 Fazekas Zoltán  2008-05-12 20:50:52      
A 4. Pályázat tárgya adatlapon a pályázatunk címének és a szakasz leírásának nem állt elegendő karakter a rendelkezésére, ezért nem tudtuk beírni a tervezett szöveget, mivel a nyomtatási előképen sem látszott. A 8. Szöveges indoklásba a beírni kívánt szöveget nem lehetett felvinni, mert az 1000 karakternél hosszabb szöveget nem lehetett elmenteni. Emiatt nagyon le kellett rövidíteni az indoklásunkat. A kinyomtatott bekezdések oldalai így félig üresek maradtak. Célszerű lett volna 2000 karakterben maximálni a beírható szöveget. A 6. Műszaki adatlap alsó bekezdésében az internetes adatlapon a felső sor a külterületi kerékpárút szakasz hossza, az alsó pedig a belterületi. Nyomtatásban a felső sorba beírt adathoz címként a belterületi kerékpárút jelenik meg. Hogy a kinyomtatott adatlap helyes legyen, az interneten fordítva írtuk be az adatokat. Csak belterületi szakaszra pályázunk. Jelezni kívántam a problémát, mert így eltérés mutatkozhat a kinyomtatott és az interneten rögzített adatok között. Tisztelettel: Fazekas Zoltán polgármester
 #2 Kalincsák István  2008-05-12 20:36:05      
A 6. Műszaki adatlap alsó 2 sorába beírt kül ill. belterületi kerékpárút hosszak a nyomtatásban fordítva jelennek meg. A KERTAM adatlap felső sora a külterületi, de a nyomtatásban belterületként jelenik meg. Az adatfelvitelt fordítva sem lehetett megoldani, mert csak külterületre pályázunk és hibajelzés érkezett, hogy a belterületet nem tölthetjük ki. A meglévő belterületi szakaszokra vonatkozó mennyiségi adatokat így törölnünk kellett. Nem lehetett a mentést elvégezni, ezért visszajavítottuk, de így a nyomtatásban tévesen belterületiként jelenik meg. Reméljük nem veszik hibának.
A 4. adatlapban a pályázat megnevezéséhez és a pályázat teljes szakaszának leírásához sem tudtuk beírni a teljes címet ill. a beírni kívánt szöveget. Sajnos a 8. Szöveges indoklás pontjainál is nagyon kevésnek bizonyult az 1000 karakter, a kinyomtatott lapok félig üresek, pedig még lényeges információkat írhattunk volna be, ha nincs a terjedelem ennyire rövidre korlátozva. A pályázatot először a word adatlapon készítettük el, ezért csak most tudjuk a tapasztalatainkat közölni. Tisztelettel: Kalincsák István osztályvezető
 #1 Sztaniszláv Tamás  2008-02-28 16:36:28      
Kérjük a felhasználókat, írják le azokat a hibákat, amik szerintük hibás eredményt adnak, vagy nem jól működnek. Kérjük, hogy a hiba megjelenésének körülményeit is írják le, annak érdekében, hogy a készítők is elő tudják állítani.


Jogi nyilatkozat         Adatvédelmi irányelvek         Technikai információk         Honlaptérkép         Elérhetőségek         © KKK
1024 Budapest, Lövőház u. 39. Telefon: 06-(1)-336-8241