INFORMÁCIÓ - Adatvédelmi irányelvek
Adatvédelmi irányelvek

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ az általa működtetett honlapon megjelenő pályázatokra történő jelentkezés során, a pályázó regisztrálásával kapcsolatban adatokat kér be a pályázó szervezetektől. A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ a regisztrációs eljárás során a kérdések útján bekért adatokon kívül egyéb (így például a bejelentkezés helyére, a bejelentkezéskor használt szoftverek típusára, vagy a bejelentkezés időpontjára utaló) adatokat semmilyen módon nem gyűjt, és nem szerez meg.

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ a regisztrációs eljárásban beszerzett adatokat kizárólag az ott megjelölt célra használja fel, és nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival.
A honlap a pályázatok kidolgozásához tájékoztatást ad, ellenőrzésekkel segíti annak megfelelő előkészítését, támogatja a pályázatok papíralapú előkészítését, biztosítja, hogy a pályázatokat feldolgozó Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ megfelelő adatokkal dolgozzon. A pályázat benyújtása során a papíralapon benyújtott és a képviseletre jogosult aláírásával ellátott dokumentumok tartalma tekinthető irányadónak.

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ, bár minden tőle elvárhatót megtesz a regisztrációs eljárás során rögzített adatok titokban maradásáért, nem felelős az adatok esetleges hardver- vagy szoftverhiba miatti nyilvánosságra kerüléséért.

A Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ minden tőle elvárhatót megtesz a regisztrációs rendszer működésének biztosításáért, de nem felelős azokért a károkért, amelyek a regisztrációs oldalakkal összefüggésben, azok működésképtelenségéből, nem megfelelő használatából, illetve számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, adattovábbítási késedelemből erednek, illetve a regisztrációs oldalakon megtalálható adatok, információk bárki által történő illetéktelen megváltoztatásával következnek be.
Jogi nyilatkozat         Adatvédelmi irányelvek         Technikai információk         Honlaptérkép         Elérhetőségek         © KKK
1024 Budapest, Lövőház u. 39. Telefon: 06-(1)-336-8241